Αθλητισμός

Οι πρώτες φετινές επιτυχίες από Κ.Κούρλη και Σ.Μαργαριτίδου στον στίβο

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν το Σάββατο 20-6-20 οι αθλητές και αθλήτριες του Αλέξανδρου που αγωνίστηκαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα παμπαίδων α΄& παγκορασίδων α΄ (Κ16) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας, που διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών και ήταν τα πρώτα μετά την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Οι αγώνες αποτελούσαν και το μοναδικό κριτήριο πρόκρισης στα αντίστοιχα πανελλήνιο πρωταθλήματα, που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 11 και 12-7-20, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, όπου με τα νέα δεδομένα του ΣΕΓΑΣ θα μπορούν να αγωνιστούν μόνον οι οκτώ καλύτεροι, βάσει επιδόσεων από όλους τους ομίλους σε κάθε αγώνισμα.

Η Κωνσταντίνα Κούρλη , στην πρώτη της χρονιά στης κατηγορία, «δεν είχε αντίπαλο» στον δρόμο των 150 μ. καταλαμβάνοντας με μεγάλη άνεση την πρώτη θέση με 20’’06 και ήταν η πρώτη πού εξασφάλισε την πρόκριση, ενώ λίγο αργότερα η Στέλλα Μαργαριτίδου την ακολούθησε με την νίκη της στα 2000μ. μετά φυσικών εμποδίων με 11’49’’23.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα κορίτσια του Αλέξανδρου Κιλκίς, με 45’’09, στην σκυταλοδρομία 4Χ80μ. με τις Δημητριάδου,Κούρλη, Ά.Αλέρου και Μαργαριτίδου , ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία της Μαρίας- Ελένης Δημητριάδου, πέμπτης στα 80μ. με 11’’92, της Άννας Αλέρου, έκτης στα 150μ. με 22’’84 και του Δημήτρη Αραμπατζή, ενάτου στο άλμα εις μήκος με 3,50μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]