Αθλητισμός

Οι πρώτες φετινές επιτυχίες από Κ.Κούρλη και Α.Αλέρου στον στίβο

Μπορεί να «καθηλώθηκαν» επί πολλούς μηνες στην απραξία, όπως …οι πάντες στον αθλητισμό.

Ωστόσο, η επανεμφάνιση των «μικρών» δρομέων ταχυτήτων Κωνσταντίνας Κούρλη και Άννας Αλέρου στην αγωνιστική δράση, στον χώρο του κλασικού αθλητισμού, κατέδειξε το …«φτερούγισμά» τους γιά υψηλότερες ταχύτητες στα αγωνίσματα δρόμου της κατηγορίας τους τώρα και των υπερτέρων κατηγοριών αργότερα.

Οι δύο φερέλπιδες αθλήτριες του Αλέξανδρου Κιλκίς έλαβαν μέρος το Σάββατο 15.5.21, στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου σταδίου Θεσσαλονίκης, στον αγώνα δρόμου 150μ. της προκριματικής φάσης του πανελλαδικού διασυλλογικού πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού παγκορασίδων α (Κ16).

Η 15χρονη Κωνσταντίνα κάλυψε την απόσταση στο αξιόλογο υπό κανονικές συνθήκες και εξαιρετικό ως προς την παράμετρο της μακράς απραξίας 19.67, τερματίζοντας πρώτην στην σειρά της και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Περισσότερο, πάντως, από την αγωνιστική κατηγορία μετρά η διαπίστωση, ότι είναι σε θέση να τα πάει καλύτερα, μόλις απαλλαγεί από τις επιπτώσεις της αναγκαστικής χρονικής μετάθεσης της φετινής προετοιμασίας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει γιά την 14χρονη Αννα, που τερμάτισε και αυτή πρώτη στην σειρά της με την ικανοποιητική, σε σχέση με την ίδια παράμετρο, επίδοση των 21.38 και κατέλαβε την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης.

Και οι δύο έχουν ως βασικό αντικειμενικό σκοπό περιόδου το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, συνεχίζοντας «αθόρυβα» την προετοιμασία τους γι’ αυτό.

Περισσότερα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]

Δείτε ακόμα