Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πρώτες ανεπίσημες εμφανίσεις

Τις δύο πρώτες ανεπίσημες εμφανίσεις ως η εντός τριμήνου νέα δημοτική αρχή έκανε ο Σιωνίδης, και αρκετοί από τους συνεργάτες του εκλεγμένοι και μη στο διάστημα από την εκλογή τους έως σήμερα.

Η πρώτη εξ αυτών την περασμένη Τετάρτη στην μονή Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου με αφορμή το μνημόσυνο γιά την επέτειο της Άλωσης της Πόλης από τους Οθωμανούς στις 29 Μαϊου του 1453 και η δεύτερη στο Πολύκαστρο γιά την εκδήλωση του τμήματος Πολυκάστρου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς «Χορέψετε-χορέψετε».

Δύο εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία της δημοτικής αρχής «βέλη» κατά της οποίας «εκτόξευσε» από τους βήματος στην εκδήλωση του Πολυκάστρου η πρόεδρος του Λυκείου Δάφνη Νιάκα, επισημαίνοντας την έλλειψη συνεργασίας και στήριξης του παραρτήματος που λειτουργεί με πολίτες της περιοχής από μέρους της και ευχόμενη να αλλάξουν τα δεδομένα απευθυνόμενη προς τον νέο δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Περισσότερα

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Δείτε ακόμα