Αθλητισμός

«Πρωτοκαθεδρεία» γιά Πάικο Γουμένισσας στο πρωτάθλημα της α1

Συμπλήρωσε δύο νίκες με το ίδιο αποτέλεσμα (2-0), και ήταν η μόνη ομάδα που πέτυχε αυτό με το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ. Έτσι, το Πάικο Γουμένισσας απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.
Κιλκισιακός και ΠΑΟΚ Κρηστώνης έφεραν στον μεταξύ τους αγώνα ισοπαλία, που ζημίωσε… και τους δύο, αφού «έχασαν έδαφος», με τον πρώτο να αποτυγχάνει να διατηρήσει τα πρωτεία, έστω και ως «συγκάτοικος» της κορυφής, και τον δεύτερο να «κολλά» χαμηλά στην κατά τάξη, έστω και αν παρέμεινε αήττητος ως η μόνη ομάδα με δύο ισοπαλίες.
Με την σειρά της η ΑΕ Πολυκάστρου «σκάλωσε» στο «εμπόδιο» του επανάκμψαντος Πευκοδάσους, το οποίο απέσπασε τον πρώτο βαθμό του. Η ΑΕΠ, μαζί με το Πάικο, είναι οι μόνες ομάδες με απαραβίαστη εστία, ενώ το Πευκόδασος η μόνη που ακόμη δεν «βρήκε δίχτυα».
Το αήττητο διατήρησαν, σημειώνοντας την πρώτη νίκη τους, ο Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου, υποχρεώνοντας στην πρώτη ήττα του, και μάλιστα εντός έδρας, το φιλόδοξο Π.Αγιονέρι, και το Ν.Γυναικόκαστρο, που έκαμψε την αντίσταση του Επταλόφου. Ο τελευταίος, αν και με την δεύτερη επίθεση, παρέμεινε στο μηδέν, έχοντας συγχρόνως να επιδείξει την χειρότερη άμυνα.
Χωρίς βαθμό και η ουραγός Αργυρούπολη, η οποία ηττήθηκε στις Καστανιές, που μιάν εβδομάδα μετά το «παρθενικό» τέρμα με τον Ν.Ασημακίδη, σημειώσαν και την «παρθενική» και, ως εκ τούτου ιστορική, νίκη τους στην ανώτερη κατηγορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου.
Πρώτο «τρίποντο» και γιά τον Ά.Χαράλαμπο, με «θύμα» τον Εθνικό ΣΣ Μουριών, που έμεινε στον ένα βαθμό, ισόβαθμος του Πευκοκάδους.
Στον αντίποδα, οι Μάνδρες υπέστησαν στην Γουμένισσα την πρώτη φετινή ήττα τους.
Το πρώτο τέρμα της σημείωσε η Αργυρούπολη, ενώ του Π.Αγιονέρι, παρά την ήττα του από τον Μ.Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου, συνέχισε να έχει την καλύτερη επίθεση.

Τα πλήρη αποτελέσματα
Καστανιές-Αργυρούπολη 2-1
(Α.Ασημακίδης, Κέλνερ-Αντωνιάδης)
Πάικο Γουμ.-Μάνδρες 2-0
(Δασκάλου, Τακαβάκης)
Ά.Χαράλαμπος-Εθνικός ΣΣΜ 2-0
(Ν.Παπαδόπουλος, Νούκα)
Π.Αγιονέρι-Μ.Αλέξανδρος Βαφ. 0-2
(Ρωμανίδης 2)
Πευκόαδασος-ΑΕ Πολυκάστρου 0-0
Ν.Γυναικόκαστρο-Επτάλοφος 3-2
(Χ.Παπαδόπουλος, Σιτσανέλης, Γρηγοριάδης-Τοπχαράς, Διονυσιάδης)
Κιλκισιακός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1-1
(Λογγινίδης-Γ.Ιωαννίδης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική)
[table]
Α/Α,ΟΜΑΔΕΣ,ΤΕΡΜΑΤΑ,ΒΑΘΜΟΙ,
1., Πάικο Γουμένισσας,4-0,6,
2., ΑΕ Πολυκάστρου,3-0,4,
3., Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρείου,3-1,4,
4., Ν.Γυναικόκαστρο,4-3,4,
5., Κιλκισιακός,4-3,4,
6., Π.Αγιονέρι,5-2,3,
7., Καστανιές,3-3,3,
8., Ά.Χαράλαμπος,2-2,3,
9., Μάνδρες,2-3,3,
10., Κρηστώνη,2-2,2,
11., Εθνικός Σ.Σ.Μουριών,1-3,2,
12., Πευκόδασος,0-5,1,
13., Επτάλοφος,4-6,1,
14., Αργυρούπολη,1-5,0,
[/table]
Η επομένη ημέρα (Σάββατο 27.9.14)
Εθνικός Σ.Σ.Μουριών-Πευκόδασος
Μάνδρες-Π.Αγονέρι
Μ.Αλέξανδρος Βαφειοχωρείου-Μ.Αλέξανδρος Ν.Γυναικοκάστρου
Καστανιές-Πάικο Γουμένισσας
ΑΕ Πολυκάστρου-Ά.Χαράλαμπος
Αργυρούπολη-Κιλκισιακός
Επτάλοφος-ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Οι «εκτελεστές» της α1 κατηγορίας
2 τέρματα: Πετ.Αβραμίδης (Π.Αγιον.), Ρωμανίδης (ΜΑΒ), Τακαβάκης (Πάικ.Γουμ.), Λογγινίδης (Κιλκ.)
1 τέρμα: Μπεζιάνη (Π.Αγιον.), Γ.Αλεξίου (Π.Αγιον.), Συμεωνίδης (Π.Αγιον.), Καρασαρίδης (ΜΑΒ), Πολυζόπουλος (Πάικ.Γουμ.), Σ.Παπαδόπουλος (Ν.Γυν.), Κοτσαμποϊκίδης (Επτ.), Ζελέγκου (Επτ.), Ασημακίδης (Καστ.), Μπελίτσας (Κιλκ.), Γρηγοριάδης (Κιλκ.), Ε.Πόκτας (ΠΑΟΚ), Γ.Γιαννακίδης (Μαν.), Δαϊλλίδης (Μαν.), Σουτίσιακ (ΑΕΠ), Ζεϊμπεκέρης (ΑΕΠ), Ευθυμιάδης (ΑΕΠ), Χριστοδουλάρας (Εθν.ΣΣΜ), Αντωνιάδης (Αργ.), Δασκάλου (Πάικ.Γουμ.), Χ.Παπαδόπουλος (Ν.Γυν.), Σιτσανέλης (Ν.Γυν.), Γρηγοριάδης (Ν.Γυν.), Τοπχαράς (Επτ.), Διονυσιάδης (Επτ.), Α.Ασημακίδης (Καστ.), Κέλνερ (Καστ.), Γ.Ιωαννίδης (ΠΑΟΚ), Ν.Παπαδόπουλος (Α.Χαρ.), Νούκα (Α.Χαρ.).

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας