Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια Ελλάδος πάλης στην άμμο η Βιργινία Τσακνάκη

Μιάν ακόμη μεγάλη στιγμή βίωσε ο παλαιστικός σύλλογος του Καραγιάννη Ευρώπου, αυτήν την φορά στους αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων πάλης στην άμμο που διεξήχθησαν την Κυριακή 20.6.21 σε περιοχή της παραλίας της Κατερίνης.

Έτσι, η Βιργινία Τσακνάκη ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των 60 κιλών, αποκτώντας το δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα, εφ’ όσον αυτή αγωνισθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Επί πλέον, χάρη στην πρωτιά της Τσακνάκη, ο Καραγιάννης κατέλαβε την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης συλλόγων.

Σημειώνεται για την εξαιρετική αυτή αθλήτρια ισχύει η έκφραση «επανήλθε δριμύτερη», καθώς είχε σταματήσει να αγωνίζεται επί δύο χρόνια, διάστημα κατά το οποίο έγινε σύζυγος και μητέρα.

Τέταρτος ο Καρατζάς

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των ανδρών την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θανάσης Καρατζάς, που από ατυχία και μόνο (τραυματισμός στα προημιτελικά) στερήθηκε της δυνατότητας διεκδίκησης μεταλλίου στην κατηγορία των 80 κιλών.

Αξιοσημείωτες εμφανίσεις, με κατάληψη θέσεων της πρώτης οκτάδας, πραγματοποίησαν οι Δήμος Κικίρης (70κ.), Πέτρος Μεμετζής (+90κ.) και Ιορδάνης Μπεαζίδης.

Χρυσό από τον Λ.Κυριακίδη στα 110 κιλά

Την Κυριακή 27.6.21 συμμετείχαν τρεις αθλητές του Καραγιάννη Ευρωπού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασιδων που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Κ.Ποροϊων του δήμου Σιντικής.

Ο Λάζαρος Κυριακίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 110 κιλά, ο Κωνσταντίνος Τσακνάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 92 κιλά και ο Ευάγγελος Ζηλιος κατετάγη έκτος στα 55 κιλά.

«Ο σύλλογος ευχαριστεί τόν προπονητή Θεοδόσιο Παυλίδη, τους αθλητές και την αθλήτρια μας για την συμμετοχή τους και τους φίλους, που παραβρέθηκαν στους αγώνες και υποστήριξαν τα παιδιά», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]