Αθλητισμός

«Πρωταθλητής Χειμώνα» ο Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή Χειμώνα» α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας κατέκτησε η καλαθοσφαιρική ομάδα του Ευάθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου.
Στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου το πολυκαστρινό συγκρότημα, υπερτερώντας καταφανώς σε όλους τους τομείς, κατενίκησε το αντίστοιχο του Βατανιακού Κατερίνης με 105-52 (46-31) και προσέδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα σ’ αυτήν την άτυπη πρωτιά.
Η ανωτερότητα του Ευάθλου/Μακεδόνων έναντι του συγκροτουμένου κυρίως από εφήβους και παίδες Βατανιακού του προσέφερε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει επί μεγάλα χρονικά διαστήματα τους δικούς του παίκτες των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών, με τους παίδες Μιχάλη Γκαντίδη και Σπύρο Κουλούκη να δίνουν πολλές υποσχέσεις.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι πολύπειροι Μπάμπης Ημερίδης και Γιώργος Παπαδόπουλος αγωνίσθηκαν μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Η διαφορά των 53 πόντων συνιστά την μέχρι στιγμής κορυφαία επίδοση της φετινής περιόδου, ενώ γιά πρώτη φορά ο Εύαθλος/Μακεδόνες συνδύασε το «δραστικό όπλο» της μακράν πρώτης άμυνας του πρωταθλήματος με τόσο υψηλές επιδόσεις στον εκτελεστικό τομέα.
Επίσης, αυτή ήταν η πρώτη «κατοστάρα» στην ιστορία του.
Τα δεκάλεπτα:
27-16, 19-15 (ημιχρόνιο 46-31)
34-7, 25-14 (τελικό 105-52)
Διαιτήτευσαν οι Λαδάς και Παπανικολάου.
Η σύνθεση:
Μ.Γκαντίδης 19 (3τρ.), Πολυχρονίδης 5 (1τρ.), Σιώπκας 12, Πούλος 19, Κουλούκης 17, Καδεμλόγλου 8 (2τρ.), Βακαλούδης, Ημερίδης 9 (2τρ.), Παπαδόπουλος 16 (1τρ.).
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 4.1.14, 20.00, Πανεδεσσαϊκός-Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]