Αθλητισμός

«Πρωταθλητής Χειμώνα» ο Αλέξανδρος Κιλκίς

«Πρωταθλητής Χειμώνα» στον α’ όμιλο α’ κατηγορίας ΕΠΣΚ ανεδείχθη με την νίκη του επί του Άρη Αγίου Παντελεήμονος ο Αλέξανδρος Κιλκίς, με μικρή όμως διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο Ποντιακό Ν.Σάντας και πέντε από τον τρίτο Ολυμπιακό Γαλλικού.

Άκαρπο και κακό το πρώτο ημίχρονο του Αλέξανδρου. Με τον μαχητικό και αξιόμαχο Άρη, αναλώθηκαν περισσότερο σε λάθη και λίγες επιθετικές ενέργειες . Οι ελλείψεις και η κακή αγωνιστική συμπεριφορά του Αλέξανδρου έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0. Ο Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι στο 25’ με τον Σαρηγιαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλέξανδρος προηγήθηκε με τέρμα του πολύ καλού Ψωμιάδη στο 49’, που με σουτ από μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ «έγραψε» το 1-0. Ο Τσιμπούκας με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 στο 53’ με κεφαλιά. Ο Ντουντούκης με σουτ στο 62’ διαμόρφωσε το 3-0 για να έλθει το 4-1 από τον μικρό Τραπενζαλίδη στο τέλος του αγώνα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

«….Τέλειωσε, λοιπόν, ο πρώτος γύρος και έρχονται οι χριστουγεννιάτικες διακοπές που σημειωτέον είναι ένας ολόκληρος μήνας, από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου 2016 , αλλά απομένει μία ακόμη αγωνιστική ημέρα έως τότε. Έτσι το Σάββατο στις 12 Δεκεμβρίου, ο Αλέξανδρος Κιλκίς αντιμετωπίζει σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες τον δεύτερο Ποντιακό Ν.Σάντα εκτός έδρας».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα