Πρωταθλητής Ελλάδος μαθητών στην σφυροβολία ο Γιώργος Κορακίδης

Αθλητισμός /

Διπλή επιτυχία γιά τον κιλκισιώτικο σχολικό αθλητισμό.

Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού (λυκείων), το οποίο «φιλοξενεί» η Πάτρα, ο αθλητής του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς Γεώργιος Κορακίδης ανεδείχθη πρωταθλητής Ελλάδος στην σφυροβολία με 62,82μ. ενώ ο Εμμανουήλ Καμτσικλής του λυκείου Καμπάνη κατετάγη τρίτος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 59,96μ.

Εξ άλλου ο αθλητής του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς Νικόλαος Μανωλίδης κατετάγη ένατος στην δισκοβολία με 43,96μ., και η αθλήτρια του 2ου λυκείου Κιλκίς Ειρήνη Νοταρά ενδέκατη στην σφυροβολία με 39,98μ.

Τέλος, στον δρόμο 400μ. μετ’ εμποδίων η Ελένη Κωνσταντινίδου του 1ου λυκείου Κιλκίς εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.
Οι αγώνες συνεχίζονται έως και την ώρα εκτύπωσης της εφημερίδας που θα επανέλθει σ’ αυτούς με αναφορά και στις υπόλοιπες κιλκισιώτες συμμετοχές.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]