Αθλητισμός

Πρωταθλητής Ελλάδος εφήβων με «χρυσό» πανελληνιονίκη τον Π. Κυριακίδη


Πρωταθλητής στην άμμο ο Καραγιάννης Ευρωπού στην πάλη καλά κρατεί. Νέο «πεδίον δόξης λαμπρόν» απτέλεσαν οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στην άμμο που διεξήχθησαν την Κυριακή 31.5.15 στην παραλία της Κατερίνης. Ο σύλλογος του Ευρωπού αναδείχθει πρωταθλητής Ελλάδος χάρη στις διακρίσεις και επιτυχίες όλων των αθλητών του που έλαβαν μέρος. Η κορυφαία προήλθε απο τον Παύλο Κυριακίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ανεδείχθει πρωταθλητής στα 80 κιλά. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Πέτρος Καφετζής στα 70 κιλά και ο Δημοσθένης Κικίρης στα συν 80 ενώ χάλκινο ο Αθανάσιος Καρατζάς στα 70. Θέσεις στην πρώτη εξάδα κατέλαβαν οι Παναγιώτης Τσιαπάρας, Γεώργιος Παντικίδης και Παύλος Τουλκερίδης. Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απομένει δημοσίως εύσημα στους ανώτερους αθλητές και τον προπονητή τους Σάκη Παυλίδη ενώ εξαίρει την αμέριστη υποστήριξη των γονέων κηδεμόνων και φίλων των αθλητών στην προσπάθεια των τελευταίων. Ο σύλλογος θα συμμετάσχει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών στην άμμο που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 4 και 5.7.15 στον ίδιο χώρο.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]