Αθλητισμός

Πρωταθλητής Ελλάδας μαθητών στην πάλη (84κ.) ο Παύλος Κυριακίδης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο μαθητής του λυκείου Ευρώπου Παύλος Κυριακίδης, που ανεδείχθη πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία 84 κ. ελευθέρας πάλης στην τελική φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος πάλης, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν την Παρασκευή 2.5.14 στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.
Ο Παύλος Κυριακίδης του ΓΕΛ Ευρωπού είναι αθλητής του τοπικού παλαιστικού συλλόγου «Καραγιάννης» ενώ στους αγώνες του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος συνοδεύθηκε από την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γεωργία Ιντζιάδου.
Με ανακοίνωσή τους η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς και το αρμόδιο γιά την φυσική αγωγή όργανό της απονέμουν δημόσια εύσημα στον πρωταθλητή, την συνοδό καθηγήτρια και στην διευθύντρια του λυκείου Ευρώπου Κωνσταντίνα Κοζανίτου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]