Αθλητισμός

Πρωταθλητής ο Κιλκισιακός επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλύτερα στο πρώτο ημιχρόνιο, οπότε και διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Κιλκισιακό πάντως να μην περιορίζεται σε «δευτερεύοντα» ρόλο.

Μόλις, όμως, ο πολύπειρος παίκτης-προπονητής του Κιλκισιακού Σάββας Παντελιάδης «βρήκε τον δρόμο» προς τα δίχτυα, η «πλάστιγγα» της ψυχολογίας «έγειρε» εμφανώς προς την πλευρά του Κιλκισιακού, που σταδιακώς «ανέβασε» την απόδοσή του και μετά το 65’ απέκτησε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα επιδιώκοντας διεύρυνση του αποτελέσματος και όχι απλή διατήρηση του ήδη υφισταμένου.

Η φάση του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης Κιλκισιακού ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Η φάση του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης Κιλκισιακού ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ετσι, έφτασε στην τελική επικράτηση χωρίς τις δυσκολίες που σηνάντησε έως ότου σημειώσει το πολύτιμο τέρμα.
Πάντως αξίζει να μνημονευθεί το αμείωτο αγωνιστικό φρόνημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπάθησε μέχρι τέλους γιά την ανατροπή, παρά την προοδευτική κάμψη της απόδοσής του.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε απολύτως την ιδιότητά του υποψηφίου πρωταθλητή.

Τώρα τον Κιλκισιακό αναμένει η δοκιμασία των κατατακτηρίων αγώνων γιά την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία, έτσι που η επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου να αποτελεί απλώς το τέλος της αρχής.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ3
Φάσεις-Τέρμα
9’ Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τον Φεντάνη ο Κάργας σουτάρει από ευνοϊκή θέση στέλνοντας την μπάλλα ελάχιστα έξω από την δεξιά κάθετη δοκό.
16’ Σωτήρια επέμβαση Κυριακίδη στην δεξιά γωνία του, σε σουτ-φάουλ του Παντελιάδη.
25’ Ο Θ.Παυλίδης εκτελεί φάουλ και η μπάλλα αποστρακίζεται στο «τείχος» και περνά «ξυστά» απο την δεξιά κάθετη δοκό κόρνερ.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ2
29’ «Βολίδα» του Α.Παυλίδη από πλεονεκτική θέση εξουδετερώνει ο Περπερίδης.
53’ Σε αντεπίθεση του Κιλκισιακού ο Μπελίτσας επιχειρεί διείσδυση από δεξιά και τροφοδοτεί τον Παντελιάδη, που με «ξερό» μονοκόμματο σουτ απ’ έξω από την μεγάλη περιοχή «κεραυνοβολεί» τον Κυριακίδη γιά το 1-0.
64’ Ο Φεντάνης εκτελεί κόρνερ και ο Κάργας «πιάνει» κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλλα να περάσει λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό.
88’ Εξαιρετική απόκρουση Κυριακίδη σε σουτ Μπελίτσα από πλάγια αλλά πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή. Η μπάλλα φτάνει στον Μάναλη, που με σουτ «σημαδεύει» την οριζόντια δοκό.
91’ Από μακρινό σουτ του Γ.Ιωαννίδη η μπάλλα περνά πάνω από την οριζόντια δοκό.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ1
Οι συνθέσεις:
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας (90’ Λ.Κωνσταντινίδης), Λογγινίδης, Γρηγοριάδης (54’ Μάναλης), Παντελιάδης, Σωκ. Παπαδόπουλος (92’ Παρπουτσής)
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Ασημακίδης (84’ Γιόκας), Τσοποζίδης (88’ Τορνικίδης), Ρουστέμ (45’ Γ.Ιωαννίδης), Κάργας, Κ.Πότκας, Φεντάνης, Θ.Παυλίδης, Αλμασίδης, Αγαθαγγελίδης, Α.Παυλίδης.
Κίτρινες κάρτες: Καλόνικος, Χότζα, Ματεντζίδης, Λογγινίδης, Παντελιάδης-Ρουστέμ, Κάργας, Θ.Παυλίδης, Αλμασίδης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]