Αθλητισμός

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ο «χρυσός» πρωταθλητής Χ.Νυφαδόπουλος

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής Ελλάδος στα +90 κιλά Χρήστος Νυφαδόπουλος, στέλεχος του «Αγίου Νέστορος» Γουμένισσας.
Οι αγώνες της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης στην άμμο θα διεξαχθούν στην κροατική πόλη Φαζάνα από τις 4 έως και τις 6.6.16.

Εν τω μεταξύ εκτός από τους Χρήστο Νυφαδόπουλο στους άνδρες και Αναστάσιο Ζώρα στους εφήβους, που κατέκτησαν μετάλλιο, πολύ καλή υπήρξε στα πανελλήνια πρωταθληματα η παρουσία ωρισμένων ακόμη στελεχών του «Αγίου Νέστορος».

Ετσι ο Γιάννης Τάτσης κατετάγη πέμπτος στα +90 κιλά ανδρών και ο Χρυσοβαλάντης-Χρήστος Γευγελής πέμπτος στα 70 κιλά εφήβων (στάθηκε άτυχος καθώς εξ αιτίας σοβαρού τραυματισμού τέθηκε εκτός «μάχης» μεταλλίων).
Ακόμη ο Πέτρος Στρίτσης κατέλαβε την έβδομη θέση στα 60 κιλά εφήβων και ο Χρήστος Στρίτσης την έβδομη στα 70 κιλά εφήβων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]