Αθλητισμός

«Χάλκινος» στα 100 κ. ο Δ.Τσαλκιτζής του Καραγιάννη Ευρώπου

Αξιόλογη υπήρξε η παρουσία του Καραγιάννη Ευρώπου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης παίδων, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το Σάββατο 18.3.17 στο κλειστό γυμνστήριο Κοζάνης.

Ετσι, ο φέρελπις αθλητής του Δημοσθένης Τσαλκιτζής, παρά την ελλιπή προετοιμασία λόγω παρατεταμένης αποχής από τις προπονήσεις εξ αιτίας τραυματισμού, ανεδείχθη τρίτος πανελληνιονίκης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Πέμπτη θέση στις κατηγορίες βάρους τους κατέλαβαν στα 54 κιλά ο Παναγιώτης Δημητριάδης, που ανήκει ακόμη στην ηλικιακή κατηγορία παμπαίδων, και στα 85 κιλά ο Βασίλης Τοπούζης.

Η προετοιμασία των παλαιστών του Καραγιάννη συνεχίζεται εν όψει προκριματικών αγώνων πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων, πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και σχολικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]