Οικονομία

Προτάση του εμπορικού συλλόγου με την ευκαιρία του «Κερνάμε Κιλκίς»

Από τον εμπορικό σύλλογο Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Ο εμπορικός σύλλογος Κιλκίς προτείνει στα μέλη του, με την ευκαιρία της έκθεσης «Κερνάμε Κιλκίς», που θα λάβει χώρα στο Κιλκίς από 2 έως 5.10.14 στον προαύλιο χώρο των κλειστών γυμναστηρίων, με απώτερο στόχο την προσέλκυση κόσμου στην ευρύτερη αγορά της πόλης, να συμμετέχουν όσα εμπορικά καταστήματα επιθυμούν, εκείνο το τετραήμερο, με προσφορές.

Ο σύλλογος θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή με τη δωρεάν διάθεση διαφημιστικού υλικού στις καταγεγραμμένες επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερή ενημέρωση παρέχονται από την γραμματεία του συλλόγου στα τηλέφωνα 2341027762 και 6998731432».

Περισσότερα

Επιστολή του Χ.Χατζημλάδη προς τον Κ.Χατζηδάκη για την αύξηση του ΦΠΑ των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής

Επιστολή απέστειλε ο προέδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη σχετικά με […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]