Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πρωταπριλιάτικο ψέμα ή προφητική αλήθεια!

Πιστός στις παραδόσεις αποδείχθει στο πατροπαράδοτο έθιμο της πρωταπριλιάς που θέλει τον λαό μας να συμμετέχει στο ξεγέλασμα του ενός από τον άλλο συμμετείχε και εφέτος ο “Μαχητής” “προαναγγέλοντας” την επαναλειτουργία του αεροδρομίου στη περιοχή της Νέας Καβάλας που εδώ και έξι χρόνια δεν λειτουργεί λόγω της λειτουργίας στις εκτάσεις του, συμπεριλαμβανομένου και του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης ελαφρών αεροσκαφών ως κέντρου φιλοξενίας μεταναστών τα τελευταία έξι χρόνια.

Ήταν δε τόση η “επιτυχία” του που μέχρι και στελέχη της δημοκρατικής αρχής έπεσαν “θύμα” του, μη μπορώντας να κρύψουν την χαρά τους για την εξέλιξη.

Βεβαίως η πρόσφατη επικαιρότητα γύρω από το θέμα και το γεγονός οτι ο διάδρομος προσγείωσης – απογείωσης ελευθερώθηκε προσφάτως ευνόησε τα γεγονότα να γίνει πιστευτό το πρωταπριλιάτικο μας ψέμα, το οποίο όμως μπορεί και να αποδειχθεί ως προφητική αλήθεια καθώς οι εξελίξεις γύρω από το θέμα “τρέχουν” προς αυτή την κατεύθυνση.

Ίδωμεν!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα