Πολιτική

Πρόσωπο ευρύτατης αποδοχής ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Γ. Αναστασιάδης

Μεγάλη είναι η αποδοχή σε όλο το νομό Κιλκίς στο πρόσωπο του υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ) Γιώργου Αναστασιάδη.

Ο Γιώργος συνεχίζει τις επισκέψεις στους οικισμούς όλου του νομού και δεν σταματά να συναντά και να συζητεί με το σύνολο των κατοίκων της περιοχής μας. Ο ίδιος άλλωστε, με το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου, είχε δηλώσει ότι το χρονικό διάστημα μέχρι και τις εκλογές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για επικοινωνία και πολιτική ζύμωση και την ευκαιρία αυτή πρέπει να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και σειρά επισκέψεων σε φορείς και υπηρεσίες του τόπου μας με πρώτο σταθμό το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς, στο οποίο έτυχε θερμής υποδοχής από το σύνολο του προσωπικού του. Εξερχόμενος προέσβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Είχαμε τη χαρά να ανταμώσουμε με το προσωπικό όλων των τμημάτων που με μεράκι και χαμόγελο στηρίζουν έμπρακτα μία από τις πιο σημαντικές δομές υγείας της περιοχής μας.

Το ΕΣΥ, για να ανταποκριθεί πλέον στις ανάγκες της κοινωνίας και τις προκλήσεις της νέας εποχής, χρειάζεται τεκτονικές μεταρρυθμίσεις στη δομή και στη λειτουργία του. Tο υπουργείο Υγείας σταδιακά θα πρέπει να μετατραπεί σε επιτελικό όργανο στρατηγικού σχεδιασμού, μεταβιβάζοντας αρμοδιότητες εποπτείας και καθημερινής λειτουργίας των μονάδων υγείας είτε σε περιφερειακό επίπεδο είτε στις ίδιες τις μονάδες υγείας.

Ταυτόχρονα, οι μονάδες υγείας πρέπει να αποκτήσουν σταθερές και τεχνοκρατικά άρτιες διοικήσεις απαλλαγμένες από πελατειακές λογικές και να εξοπλιστούν με σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο και ολοκληρωμένους προϋπολογισμούς”.

Στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς
Την λαϊκή αγορά του Κιλκίς επισκέφθηκε το Σάββατο 22.6.19 ο υποψήφιος βουλευτής Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης μαζί με στελέχη από το επιτελείο του. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με πολύ κόσμο λαμβάνοντας θετικά σχόλια, μεγάλη αποδοχή καθώς και πολλές ευχές για καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα για επικοινωνία, συζήτηση και ενημέρωση από τους εμπόρους και τους παραγωγούς για τα μείζονα προβλήματα που τους απασχολούν με κυρίαρχο αυτό της ανάγκης για αναβάθμιση των υποδομών της λαϊκής αγοράς. Ο Γιώργος Αναστασιάδης δεσμεύτηκε για την ανάδειξη των ζητημάτων αυτών και την υποστήριξη των εμπόρων και παραγωγών στην κατεύθυνση επίλυσης τους.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]