Αθλητισμός

Πρόσληψη προπονητών από την ΕΠΣΚ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνει η ΕΠΣ Κιλκίς για την πρόσληψη ενός ή δύο προπονητών (ανάλογα με την σχετική πρόβλεψη της προκήρυξης της ΕΠΟ) για τις αντιπροσωπευτικές ομάδες (Κ16) και (Κ14).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην γραμμα τεία της ένωσης (Πόντου 6 Κιλκίς, 2ος όροφος, τηλ. 2341026443 είτε ηλεκτρονικά [email protected] είτε με συστημένη επιστολή, έως την Τετάρτη 2.11.22 επισυνάπτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

Ταυτότητα προπονητή τριετίας της Ε.Π.Ο.(τουλάχιστο UEFA B), βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο ποινικού μητρώου τύπου Α, τιδήποτε άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο (σεμινάρια, βεβαιώ σεις παρακολούθησης κ.λ.π.)

Οι απασχολούμενοι σε τμήματα υποδομής Σωματείων (Ακαδημίες) δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης.

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό προπονητών της ΕΠΟ.

Η τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ αφού εξετάσει τα δικαιολογητικά του κάθε υποψήφιου προπονητή θα συνεκτιμήσει τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των μεικτών ομάδων, όπως θα προσδιοριστούν από τη σύμβασή του και τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς