Γενικά

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από την ενορία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου

Προσκυνηματική εκδρομή στα Ιεροσόλυμα και τους Αγίους Τόπους διοργανώνει η ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς από 30 Μαΐου έως 7 Ιουνίου 2018.

Στις εννέα ημέρες του προσκυνήματος οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού, τον Γολγοθά, την Αγία Αποκαθήλωση, το Πραιτώριο και την φυλακή του Κυρίου, την Οδό του Μαρτυρίου, το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, τον Τάφο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στην Λύδδα, τον τάφο της Παναγίας στην Γεθσημανή, τον τόπο της προδοσίας και τον βράχο της αγωνίας του Κυρίου, το Όρος των Ελαιών από όπου ανελήφθη ο Κύριος, την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας και το τάφο του Αγίου Λαζάρου στην Βηθανία, την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου, την Ιεριχώ και το Σαραντάριο Όρος, την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου στην έρημο της Ιουδαίας, τον λόφο της Αγία Σιών, την Πατριαρχική Σχολή, τον Τάφο του Προφήτου Δαυίδ, το Υπερώο, το Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου στην Βηθλεέμ, το χωριό των Ποιμένων, την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων, την Ιερά Μονή του Αγ.Σάββα του Ηγιασμένου, την Ορεινή, την περιοχή της Γαλιλαίας, το Όρος Θαβώρ, τη Ναζαρέτ, την Κανά, την Τιβεριάδα, την Καπερναούμ, την Σαμάρεια και τον Ιορδάνη ποταμό καθώς και άλλα πολλά προσκυνήματα.

Η εκδρομή είναι αεροπορική (με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη – Τελ-Άβιβ). Η διαμονή σε ξενοδοχείο (4 αστέρων) στα Ιεροσόλυμα ενώ περιλαμβάνει οκτώ διανυκτερεύσεις και δύο γεύματα την ημέρα καθώς και όλες τις μεταφορές με λεωφορείο.
Πληροφορίες και εγγραφές στον εφημέριο του ιερού ναού π. Επιφάνιο Θεοδωρίδη ο οποίος θα συνοδεύσει τους προσκυνητές. Τηλέφωνα 2341022.576 & 6946 359.086

Περισσότερα
Δείτε ακόμα