Κοινωνία

Οι πρόσκοποι του 2ου συστήματος Κιλκίς τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο την επέτειο του «Όχι»

“Κάποιοι πολέμησαν για τα χώματα της πατρίδας μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά είναι να τα διατηρούμε καθαρά… (προτίμησα να μην ανεβάσω Ελληνική σημαία και να γράψω χρόνια πολλά πατρίδα μου αλλά να κάνω κάτι ουσιαστικό για αυτήν)”, έγραψαν κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησαν οι πρόσκοποι του Κιλκίς.

“Έσσο έτοιμος” λέει το προσκοπικό σύνθημα-προτροπή και οι πρόσκοποι της 2ης κοινότητας του 2ου συστήματος Κιλκίς απέδειξαν, ότι είναι πάντα έτοιμοι για κάθε καλό σκοπό και το έκαναν τιμώντας τους πολεμιστές του αλβανικού έπους του 1940 με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτή την φορά φρόντισαν να αναπτύξουν περιβαλοντικό δραστηριότητα στον παράδρομο που οδηγεί από το αεροδρόμιο Κιλκίς στον οικισμό της Κρηστώνης καθαριζοντάς των από κάθε είδους απορίμματα, και κατ’ αυτόν τον τρόπο εξέθεσαν και τους ασυνείδητους συμπολίτες μας για την ανευθυνότητα που με ευκολία ρυπαίνουν κάθε περιοχή, αλλά και τους διάφορους αρμοδίους για το περιβάλλον, που δεν λαμβάνουν ή αργούν να λάβουν μέτρα για αυτό το φαινόμενο.

Αν μη τι άλλο μία πρωτοβουλία από εκείνες που αξίζει να προβάλονται προς μίμισην, αυτή την ιδιαίτερη μέρα του Ελληνισμού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα