Πολιτισμός

Προσκλητήριο για στελέχωση απο τον πολιτιστικό σύλλογο Πολυπέτρου

Προσκλητήριο προς τους απανταχού συντοπίτες απευθύνει ο πολιτιστικός σύλλογος Πολυπέτρου, με σκοπό την περαιτέρω στελέχωσή του τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε σχέση με τα επί μέρους τμήματά του.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καλούμε όλους τους Πολυπετριανούς που πιστεύουν στην αναγκαιότητα ύπαρξης του πολιτιστικού συλλόγου Πολυπέτρου να ανταποκριθούν έμπρακτα στο προσκλητήριο.

 

–          Με εγγραφές νέων μελών

–          Με εγγραφές μικρών και μεγάλων που θα πλαισιώσουν τα τρία χορευτικά τμήματα.

–          Με μέλη που θα αναλάβουν αρμοδιότητες στους διάφορους τομείς δράσης του συλλόγου.

Αγαπητοί συγχωριανοί, πιστεύουμε στα φιλοπρόοδα αισθήματα σας και την αγάπη σας για το τόπο μας. Σας καλούμε δίχως φραγμούς και προκαταλήψεις να συμμετέχετε όσο ο καθένας μπορεί στις δραστηριότητες του συλλόγου ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του χωριού μας. Τώρα που η οικονομική κρίση έχει «αγγίξει» όλους μας ίσως να είναι περισσότερο αναγκαία η συμμετοχή μας».

 

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα