Πολιτική

Προσκλητήριο Κώστα Κιλτίδη γιά συσπείρωση της παράταξης της ΝΔ

Με αγωνιστική διάθεση από τα παλιά και μεστό πύρινο λόγο ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, που είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κιλκίς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου περιόδευσε σε πολλά χωριά και κωμοπόλεις.

Σε Γουμένισσα, Τούμπα, Φανός, Αξιοχώρι, Άσπρος, Μελάνθιο, Επτάλοφος, Μελισσουργειό, Ευκαρπία και όλα τα υπόλοιπα Χωριά της περιοχής ξαναζωντάνεψε σχέσεις ανεπανάληπτες και με το κάλεσμα του ζήτησε να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γίνει ο νομός μας δυνατός και με προοπτική.

Κυρίαρχα σημεία του λόγου του Κώστα Κιλτίδη είναι, το προσκλητήριο για ανατροπή της καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επαναφοράς του ελληνότροπου αξιακού συστήματος στη ζωή μας.

Παρουσιάζει και αναλύει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και επισημαίνει την ανάγκη επίλυσης σημαντικών ζητημάτων υποδομών και ανάπτυξης στο νομό μας.

Τα τραγικά υγειονομικά ζητήματα του νομού, το δικαστικό μέγαρο,η ασφυξία των κτηνοτρόφων, οι υποδομές που απουσιάζουν, αλλά και η απελευθέρωση των επιχειρήσεων από τον στραγγαλισμό της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω ανοιχτούς λογαριασμούς και πληγές στο νομό. Είναι προκλήσεις για μένα που επιβάλλεται να δώσω λύσεις και είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Οι νέοι πρέπει να βρουν διέξοδο, η πικρή φυγή να σταματήσει και να τιμήσουμε την Πατρίδα μας και το Κιλκίς.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα