Κοινωνία

Πρόσκληση σε παρακολούθηση διαδραστικής παράστασης

«Chat room» («γατοδωμάτιο») είναι ο τίτλος έργου του Εντα Ουώλς, σχετικό με το ηλεκτρονικό περιβάλλον ως στοιχείου ανάδειξης της εφηβικής συμπεριφοράς που ανεβάζεται στην Θεσσαλονίκη υπό τύπον διαδραστικής παράστασης, σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη.

Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 1.11.15, στο κινηματοθέατρο «Ράδιο Σίτυ», με ώρα έναρξης 11.30 το πρωί και ο συμβουλευτικός σταθμός νέων της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό και των δύο πρώτων βαθμίδων εκπαίδευσης να την παρακολουθήσει.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

«…..Το “Chat room” είναι ένα έργο γραμμένο για εφήβους διακεκριμένο στο πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας “Connections”. Τα δύο τελευταία χρόνια παρουσιάστηκε από το Θέατρο Τέχνης. Με τους ίδιους συντελεστές ανεβαίνει στο Ράδιο Σίτυ για τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο.
Στο τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπαιδευτικούς και εξειδικευμένο ομιλητή και θα δοθούν πληροφορίες για οργανωμένες παραστάσεις σχολείων. Όσοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως την Πέμπτη 29.10.15 στέλνοντας τη συνημμένη αίτηση στο [email protected] Για τη συμμετοχή θα αποσταλεί ηλεκτρονικά ενημέρωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της αίτησής σας. Θ τηρηθεί σειρά προτεραιότητας….».

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας