Γενικά

Πρόσκληση για φοίτηση στο εσπερινό γυμνασίο Κιλκίς

Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να ολοκληρώσει ετεροχρονισμένα τις εγκύκλιες σπουδές του απευθύνει το εσπερινό γυμνάσιο Κιλκίς. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Έχετε τελειώσει το δημοτικό σχολείο ή κάποιες από τις τάξεις του γυμνασίου και δεν σας δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, ώστε να αποκτήσετε το απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης;
Μπορείτε να το κάνετε φοιτώντας στο εσπερινό γυμνάσιο Κιλκίς.

Σας δίνεται η δυνατότητα:

➤Να πάρετε το απολυτήριό σας.

➤Να μετακινηθείτε δωρεάν εφ’όσον διαμένετε εκτός πόλεως.

➤Να αποκτήσετε χρήσιμες δεξιότητες, όπως χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, γνώση αγγλικής, βελτίωση χρήσης ελληνικής γλώσσας κλπ.

➤Να διδαχθείτε από έμπειρους καθηγητές σε ένα υποστηρικτικό και ενισχυτικό για το μαθητή περιβάλλον.

➤Να συμμετέχετε σε προγράμματα, εκπαιδευτικές Εκδρομές, επισκέψεις σε μουσεία, χώρους τέχνης και άλλες δραστηριότητες.

➤Να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες (αφού μια σειρά επαγγελμάτων, όπως υπάλληλος δήμου, δασαρχείου κλπ και άλλα ελεύθερα επαγγέλματα προϋποθέτουν την απόκτηση απολυτηρίου υποχρεωτικής εκπαίδευσης).

Το σχολείο λειτουργεί καθημερινά μετά τις 6 μμ, ούτως ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, ενήλικα ή ανήλικα άνω των 14-άρων ετών άτομα που εργάζονται πρωινές ή απογευματινές ώρες καθώς και άτομα άνω των 18 που δεν εργάζονται.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]