Γενικά

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το δήμο Κιλκίς για θέσεις παραγωγών που ασκούν υπαίθριο στάσιμο εμπόριο

Ο δήμος Κιλκίς προσκαλεί τους παραγωγούς που έχουν άδεια παραγωγού – πωλητή υπαίθριου εμπορίου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παραχώρηση θέσεων μέσα στην πόλη του Κιλκίς, ώστε να έχουν τη δυνατότητα άσκησης του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

Οι χώροι και ο αριθμός τους προς διάθεση είναι:

-Στην οδό 21ης Ιουνίου στο τμήμα που διασταυρώνεται με την οδό Κ.Καραμανλή μία (1) θέση.

-Στην οδό Μητροπόλεως στο ύψος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης μία (1) θέση.

-Στην οδό Ελ.Βενιζέλου πλησίον του καταστήματος ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Π.Σταμπουλή & ΣΙΑ Ο.Ε. και έναντι περιπτέρου μία (1) θέση.

-Στην οδό 21ης Ιουνίου στο τμήμα αυτής μεταξύ της επιχείρησης Sigmaland και της εισόδου του καταστήματος Jysk μία (1) θέση.

– Στην οδό 21ης Ιουνίου στο τμήμα αυτής έμπροσθεν του Δημοτικού Σταδίου (1) μία θέση.

Σημειώνεται ότι το οφειλόμενο τέλος κατάληψης κοινόχρηστου χώρου υπολογίζεται ανάλογα με τις ημέρες κατάληψης εντός του έτους σύμφωνα με την άδεια και καταβάλλεται τμηματικά ανά μήνα και μέχρι το τέλος του προηγούμενου μήνα αυτού που αφορά. Τα τέλη σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.147/2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου είναι είκοσι πέντε ευρώ (25€) ανά μήνα.

Καλούνται οι παραγωγοί που έχουν λάβει άδεια παραγωγού πωλητή στάσιμου υπαίθριου εμπορίου να καταθέσουν αίτηση στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων (στο κτήριο του παλαιού Δημαρχείου) από την Τρίτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου (ώρες 9:00 – 14:00) προσκομίζοντας τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

– αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

– άδεια υπαίθριου εμπορίου

– βεβαίωση μόνιμης κατοικίας

– δημοτική ενημερότητα.

Η διάρκεια παραχώρησης των θέσεων υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]