Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος προσκεκλημένος της ΝΕ/ΠΑΣΟΚ

Πολιτική /

Επίσκεψη στον νομό πραγματοποιεί σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, προσκεκλημένος της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωσή της στην Γουμένισσα.
Η επίσκεψη ξεκινά στις 10.30 το πρωί από το Κιλκίς με συνάντηση του κ. Γρηγοράκου με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κκ Εμμανουήλ.
Εν συνεχεία ο αναπληρωτής υπουργός υγείας θα μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου θα παραστεί σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και συνδικαλιστικά στελέχη του ιδρύματος και θα δόσει συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους.
Ακολουθεί η μετάβαση στο Πολύκαστρο γιά επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του κέντρου υγείας.
Κατόπιν ο κ. Γρηγοράκος θα συναντηθεί στην Γουμένισσα με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κκ Δημήτριο.
Ακολουθεί σύσκεψη στο νοσοκομείο-κέντρο υγείας Γουμένισσας με υπηρεσιακούς παράγοντες και συνδικαλιστικά στελέχη του.
Η επίσκεψη του αναπληρωτού υπουργού υγείας θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του στην εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, που θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα στο κέντρο νεότητας Γουμένισσας.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εδώ παρουσίας του τον κ. Γρηγοράκο θα συνοδεύουν ο διοικητής υγείας του νομού Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και ο πρώην βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]