Κοινωνία

Προσήλθαν αρκετοί αιμοδότες στην εθελοντική αιμοδοσία του κέντρου κοινωνικής στήριξης

Επιτυχία σημείωσε η εθελοντική αιμοδοσία που διενήργησε την Τετάρτη 23.9.15 το κέντρο κοινωνικής στήριξης (ΚΚΣ) Κιλκίς για δεύτερη συνεχή χρονιά για την δημιουργία τράπεζας αίματος. «Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση στην οποία απλοί συμπολίτες μας προσήλθαν για να προσφέρουν απλόχερα το πιο πολύτιμο δώρο, αυτό της ζωής», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, που συνεχίζεται ως εξής:

«Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο εκπρόσωπος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών και μέλος του ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς Θεολόγος Ζώτος και μέλη του ΔΣ του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων του κέντρου κοινωνικής στήριξης τους οποίους και υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΚΚΣ Παύλος Θωμαϊδης. Ο κ.Θωμαϊδης τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης τράπεζας αίματος και επισήμανε το σημαντική προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών. Δυο εθελοντές του σώματος Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών του τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κάλυψαν υγειονομικώς την αιμοδοσία του κέντρου.

Σε όλη αυτή την προσπάθειά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διοικητή του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς Θέμη Ανθρακίδη καθώς και τον διευθυντή του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κ Νικόλαο Κοντογιώργο για την διάθεση του ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και την παροχή των απαραίτητων μέσων για την εκτέλεση της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε τους ζαχαροπλαστείο Σαββίδη, αρτοποιείο «Σπάρτακος» και «Σκουφάκια», υπεραγορά «Γαλαξίας» για τα εδέσματα και τα ροφήματα,που προσφέρθηκαν στους αιμοδότες. Ευχαριστούμε τέλος όλους όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά».

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας