Κοινωνία

Προσφορά αγάπης σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες του Γαλλικού από «Εχέδωρο» και «Ανάσα Ευαισθησίας»

Οικονομικώς αδύναμους συμπολίτες μας στήριξαν εν όψει Πάσχα ο πολιτιστικός σύλλογος Γαλλικού «Ο Εχέδωρος» και ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας». Ειδικότερα οι δύο σύλλογοι διένειμαν γεύματα σε άπορες οικογένειες, προκειμένου οι τελευταίες να περάσουν ένα αξιοπρεπές Πασχα.

Η συνεργασία των δύο φορέων προέκυψε μετά απο πρωτοβούλία της δημοτικής συβούλου της δημοτικής ενότητα Γαλλικού Άννας Δημάκη και του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου «Εχεδώρου» Αλέξανδρου Σαββίδη και υλοποιήθηκε με την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας»: «Υπόσχεσή μας είναι να προσπαθούμε όσο μας επιτρέπουν τα «φτερά» και οι δυνάμεις μας, να είμαστε δίπλα στους αληθινά ανήμπορους συμπολίτες…

Πράξεις αγάπης μπορούν να γίνονται κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, ασχέτως ημέρας και στιγμής…Δεν θα επιτρέψουμε όσο υπάρχουν φορείς ενωμένοι να έχουμε ανθρώπους δίχως τα απαραίτητα! Θα στεκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη!»

Περισσότερα

Επίτιμος δημότης του δήμου Κιλκίς ο Οικουμενικός Πατριάρχης με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Επίτιμο δημότη του δήμου Κιλκίς θα ανακηρύξει τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς με ομόφωνη απόφαση […]

Δείτε ακόμα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]