Γενικά

Προς ματαίωση οδεύει για δεύτερη φορά η εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Προς ακύρωση οδηγείται η εμποροπανήγυρη του Κιλκίς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του “Μαχητή“, λόγω της μικρής προς το παρών συμμετοχής (ολοκληρώνεται στις 16.8.21) αλλά και του σταθερού αλλά αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού.

Μια αναμενόμενη εξέλιξη, μετά τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης του Αιγινίου στην Πιερία και του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική, αφού τα στοιχεία δείχνουν πως το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού και στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς δεν ξεπερνά το 50% που απαιτείται για την πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης.

Ως εκ τούτου η ιστορική εμποροπανήγυρη του Κιλκίς δεν θα γίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το οικονομικό κόστος για την περιοχή να είναι τεράστιο.

Σημειώνεται πως η εμποροπανήγυρη του Κιλκίς πραγματοποιείται από τις 1 εώς τις 5 Σεπτεμβρίου και προσελκύει πλήθος επισκεπτών.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς που προγραμματίζεται προς τα τέλη Αυγούστου.

Περισσότερα

Γ.Περπερίδης: «Το ΕΣΥ χρειάζεται και στον νομό μία «γενναία» μεταρρύθμιση – αναβάθμιση»

Σε  μία παρέμβαση ρηξικέλευθη, τεκμηριωμένη, ρεαλιστική και  ταυτοχρόνως με σαφείς αποστάσεις από ωρισμένες παγιωμένες κομματικές πεποιθήσεις και απόψεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ […]

Δείτε ακόμα