Αθλητισμός

Στην ακαδημία της ΑΕ Πολυκάστρου ο Πασχάλης Μπαξεβάνης

Δεν επαναπαύεται η διοίκηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Α.Ε. Πολυκάστρου, και ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά ξεκίνησε με την λήξη της σεζόν και πλέον υπάρχει οργασμός εργασιών από τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μπάπκα και τον υπεύθυνο Ακαδημίας Πασχάλη Δελήπαλτα.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Ε. Πολυκάστρου ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή σε αναπτυξιακές ηλικίες Πασχάλη Μπαξεβάνη.

Ένα μικρό δείγμα από το τεράστιο βιογραφικό του: Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσνίκης και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Σαν αθλητής στίβου στον Γ.Σ. Ηρακλής, πανελληνιονίκης στα 100 μ. Εφήβων το 1989 και μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου Εφήβων το 1989 και το 1990.

Επτά χρόνια προπονητής του τμήματος στίβου του Α.Σ. Αλέξανδρος Αξιούπολης.

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε Αναγέννηση Κολινδρού, Α.Ε.Λάρισσας, Αιολικό Μυτιλήνης, Παναιγιάλιο και Ποντιακό Νέας Σάντας και ποδοσφαιριστής της Δ εθνικής σε Εθνικό Μουριών, ΠΑΟ Κουφαλίων, Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου , Ομόνοια Σίνδου και Ποντιακό Νέας Σάντας.

Προπονητής ποδόσφαιρου σε Εθνικό Γοργόπης, Εθνικό Αξιούπολης, ΠΑΟΚ Δυτικού, Δόξα Χέρσου, ΠΑΟ Κουφαλίων (υπηρεσιακός), και σε Ακαδημίες ΠΑΟ Κουφαλίων, Α.Ε. Πολυκάστρου, Εθνικού Γοργόπης και την τελευταία εξαετία Εθνικός Αξιούπολης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα