Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πρόοδος με καθυστέρηση, αλλά ορατή

Μας έλεγε τις προάλλες, αποτιμώντας την πορεία του Μεταναστευτικού στην χώρα μας τα τελευταία δύο έτη, σε σχέση με το παρελθόν, ο μέχρι πρότινος διοικητής (σύντομα θα γνωρίζουμε εάν θα συνεχίσει ή όχι την πορεία του) της δομής της Νέας Καβάλας Τραϊανός Τρέγκας, ότι στην αρχή της θητείας του συνάντησε νεαρό μετανάστη αιτούντα άσυλο με πέντε χρόνια παραμονής στην χώρα μας, με ραντεβού συνέντευξης για μετά… από τρία χρόνια!

Σήμερα ο εν λόγω νεαρός έχει παραχωρήσει εδώ και έξι μήνες την προβλεπόμενη συνέντευξη, και του έχει ήδη χορηγηθεί η ιδιότητα του πρόσφυγα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το εν λόγω περιστατικό έφερε στο μυαλό την συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στον “Μαχητή” ως υποψήφια ευρωβουλεύτρια με το κόμμα “Ελλήνων Ριζοσπαστών” και υψηλόβαθμο στέλεχος της ΦΡΟΝΤΕΞ Μαρία Γαβουχίδου, επισημαίνοντας ως βασική λύση του Μεταναστευτικού την ταχύτητα στις εξετάσεις ασύλου.

Έστω και με καθυστέρηση, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και η πρόοδος γύρω από το εν λόγω “φλέγον” είναι σίγουρα ορατή.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα