Προκρίθηκαν τα «ονόματα» στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Σε υπόθεση ομάδων της ανώτερης κατηγορίας του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, εξελίχθηκε ο τέταρτος και προημιτελικός γύρος του κυπέλλου ΕΠΣΚ, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν την Τετάρτη 8.10.14.
Ετσι στον πέμπτο και ημιτελικό προκρίθηκαν Κιλκισιακός, ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Ν.Γυναικόκαστρο με εκτός έδρας νίκες, και το Π.Αγιονέρι στην μοναδική περίπτωση νίκης γηπεδούχου.
«Εκτός μάχης» τέθηκαν οι δύο τελευταίοι εκπρόσωποι της α’ κατηγορίας Απόλλων Μαυρονερίου και Μεταλλικό, ενώ την τετράδα των αποκλεισθέντων συμπληρώνουν οι α1 κατηγορίας ομάδες των Πάικου Γουμένισσας και Επταλόφου.
Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε η διπλή επιτυχία του Μάναλη του Κιλκισιακού.
Ωστόσο, τον προημιτελικό γύρο επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Ιωαννίδη, του γνωστού «Σαντάνα», του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Ειδικότερα στον τέταρτο και προημιτελικό γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΚ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (με κεφαλαία οι ομάδες, που προκρίθηκαν):

Απόλλων Μαυρονερίου-ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 0-1
(Κ.Πότκας)
Πάικο Γουμένισσας-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 2-4
(Σ.Σαμαράς, Τακαβάκης-Μάναλης 2, Παντελιάδης, Μπελίτσας)
Π.ΑΓΙΟΝΕΡΙ-Επτάλοφος 2-1
(Γ.Αλεξίου, Δήμου-Ρεμπετσιώτης)
Μεταλλικό-Ν.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ 1-2
(Ορφανίδης-Μόνης, Σιτσανέλης)

Η κλήρωση των αγώνων του πέμπτου και προημιτελικού γύρου θα διενεργηθεί την Δευτέρα 13.10.14 στα γραφεία της ΕΠΣΚ, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]