Αθλητισμός

Πρόκριση Μαυρονερίου και αποκλεισμός της ΑΕΠ στους αγώνες κυπέλλου ΕΠΣΚ

Είναι ομάδα με ιστορία και «όνομα», όμως στην παρούσα συγκυρία υστερεί κατά μία κατηγορία.
Ετσι, ο Απόλλων Μαυρονερίου υπήρξε ο πρωταγωνιστής του τρίτου γύρου του κυπέλλου ΕΠΣΚ, καθώς νίκησε με 1-0 και απέκλεισε από την συνέχεια της διοργάνωσης την ΑΕ Πολυκάστρου.
Το ….«θρακιώτικο ντέρμπυ» μεταξύ ομάδων α1 κατηγορίας υπήρξε το μόνο που κρίθηκε στην παράταση, με τον …αειθαλή (46χρονο!) προπονητή-παίκτη Λάμπη Παπαδόπουλο να «λυτρώνει» την γηπεδούχο του Μ.Αλεξάνδρου Ν.Γυναικοκάστρου, που «ίδρωσε» γιά να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της «νεοφώτιστης» στην κατηγορία αντίστοιχης του ΑΟ Καστανεών.
Από την πλευρά του ο α’ κατηγορίας Αστήρ Μ.Βρύσης δυσκόλεψε αφάνταστα τον ισχυρό φέτος στην ανώτερη κατηγορία Ατρόμητο Π.Αγιονερίου, πριν υποκύψει σ’ αυτόν.
Με νίκες με «ισχνή» διαφορά συνέχισαν ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Πάικο Γουμένισσας, αποκλείοντας τους υπολειπόμενους κατά δύο κατηγορίες Ολυμπιακό Γαλλικού και κατά μία κατηγορία Εθνικό Αξιούπολης αντιστοίχως.
Αντιθέτως, δεν συνάντησαν δυσκολίες ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου στις Μάνδρες και ο Κιλκισιακός στην Πλαγιά, υπερισχύοντας με «τεσσάρα» του Μανδραϊκού ο πρώτος και της Αναγέννησης ο δεύτερος.
Τέλος, ο αγώνας Μακεδονικού Πολυπέτρου-Νεότητας Μεταλλικού ανεβλήθη λόγω του θλιβερού συμβάντος της απώλειας της ζωής του εφημέριου του Πολυπέτρου πατρός Ιωάννου Μπαρμπαδέλη σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στον τόπο καταγωγής του, τα Κουφάλια.
Ειδικότερα, στον τρίτο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΚ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν):
Μάνδρες-ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ 1-4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΥΡ.-ΑΕ Πολυκάστρου 1-0
Γαλλικός-ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 0-1
Ν.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟ-Καστανιές (2-1) παρ. (1-1)
Πολύπετρο-Μεταλλικό ανεβλήθη
Μ.Βρύση-Π.ΑΓΙΟΝΕΡΙ 0-1
ΠΑΙΚΟ ΓΟΥΜ.-Εθνικός Αξ. 1-0
Η κλήρωση των αγώνων του τετάρτου και προημιτελικού γύρου θα διενεργηθεί την προσεχή Δευτέρα 29.9.14 στα γραφεία της ΕΠΣΚ, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα