Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Προκλητική ατιμωρησία

Ένας από τους λόγους, γιά τους οποίους «χωλαίνει» σοβάρα η δημόσια διοίκηση στην Πατρίδα μας είναι και η ατιμωρησία, ή μάλλον, γιά να είμαστε πιό ακριβείς, είναι οι ποινές «απαλές» σαν το «βαμβάκι», που επιβάλλονται στους επιόρκους υπαλλήλους.

Πώς μετά να μας παίρνουν στα σοβαρά οι συνομιλητές εντός αλλά και εκτός συνόρων, όπως και οι λοιποί πολίτες, όταν «βλέπουν» ότι μόνον στον δήμο Παιονίας τρεις εξ αυτών με καταδικαστικές αποφάσεις να έχουν επιστρέψει ξανά στην δουλειά τους, βάσει της νομοθεσίας και μετά από σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Και το «εξωφρενικό» της υπόθεσης είναι, όπως ανέφερ εις εκ των συναδέλφων του ενός εξ αυτών, ότι το πρώτο ερώτημα που έθεσαν είναι «πότε θα πληρωθούμε»!

Ας πάνε να ρωτήσουν κανένα άνεργο του ιδιωτικού τομέα, γιά να πάρουν και την απάντηση πού τους αρμόζει, επισημαίνουμε εμείς….

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Δείτε ακόμα