Αθλητισμός

Η ΕΠΟ έδωσε «πάσα» στο δημοτικό σχολείο του Χέρσου

Το δημοτικό σχολείο του Χέρσου επιλέχθηκε σε επίπεδο νομού Κιλκίς από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την εφαρμογή του προγράμματος «πάσα στα σχολεία».

ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΕΡΣΟ

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 βρέθηκαν στο σχολείο του Χέρσου ο κ. Θωμάς Μεταξάς αναπληρωτής καθηγητής ΣΕΦΑ ΑΠΘ και Διευθυντής Εκπαίδευσης ΕΠΟ, ο Γιάννης Γκίσης καθηγητής ΣΕΦΑ ΑΠΘ και εκπαιδευτής ΕΠΟ και ο Φάνης Κατεργιαννάκης πρώην διεθνής τερματοφύλακας και προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για να μιλήσουν και να συζητήσουν με τα παιδιά της Ε και Στ τάξης για την αξία, άμιλλα και ψυχαγωγία του αθλήματος του ποδοσφαίρου.

ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΕΡΣΟ

Στη συνέχεια μοίρασαν σε κάθε παιδί από μία φανέλα του προγράμματος και ένα σχετικό φάκελο ενώ δώρισαν στο σχολείο έναν τόμο με την ιστορία της ΕΠΟ (1926-2011) και μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις ακριβείς επαγγελματικές προδιαγραφές της UEFA.

Τέτοιες ενέργειες έρχονται επιτέλους να αποτελέσουν τον αντίποδα σε κάθε πράξη βίας και οργανωμένου χουλιγκανισμού που πλήττουν ανεπανόρθωτα ίσως το σύγχρονο ποδόσφαιρο, ένα άθλημα ομαδικό που θα έπρεπε κανονικά να προορίζεται μόνο για συγκίνηση και χαρά. Η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου Χέρσου ευχαριστεί την ΕΠΟ για την επιλογή της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα