Κοινωνία

Η ΚΔΕ Κιλκίς υλοποιεί πρόγραμμα οδοντιατρικής εξυπηρέτησης ασθενών

Η κοινωφελής δημοτική επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα νοσοκομειακής οδοντιατρικής εξυπηρέτησης ασθενών χρονίων παθήσεων το οποίο υλοποιείται στο γναθοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Κιλκίς.
Η εξυπηρέτηση των ασθενών χρονίων παθήσεων αφορά ειδικότερα σε υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, καρδιοπάθειες, αιμοπάθειες, αναιμίες, νεοπλάσματα, μεταβολικά νοσήματα κ.α., ενώ των ατόμων με αναπηρίες σε παθήσεις – διαταραχές του στοματογναθικού συστήματος.
Μετά την εξέτασή τους θα έχουν πλήρη ατομικό φάκελλο του ιστορικού και της προτεινόμενης φαρμακευτικής αγωγής καθώς και ενημέρωση για τον προγραμματισμό αντιμετώπισης των οδοντιατρικών τους θεμάτων.
«Η πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ. Παρασκευή Ποζίδου – Αλεξανδρίδου εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της προς τον διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, τον διευθυντή του γναθοχειρουργικού τμήματος και την κοινωνική λειτουργό του νοσοκομείου για την πρωτοβουλία αυτή η οποία στοχεύει στην παροχή ουσιαστικής φροντίδας πρωτοβάθμιας περίθαλψης καθώς και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών χρονίων παθήσεων», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα