Αθλητισμός

Εκμάθηση πετοσφαίρου από τον Άτλα Κιλκίς απο 22.9 έως 31.5.2014

Από τον Ατλα Κιλκίς ανακοινώθηκε ότι από 22.9.14 έως 31.5.15 θα εφαρμοσθεί πρόγραμμα εκμάθησης του αθλήματος της πετοσφαίρισης (volley ball, βόλεϊμπολ).

«Σκοπός του προγράμματος είναι η αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των συμμετεχόντων, γιά την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες και γενικότερα γιά την διάδοση του αθλητισμού», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες (αγόρια και κορίτσια) όλων των ηλικιών οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε τμήματα σύμφωνα με την ηλικία τους.

Η σειρά εγγραφής αποτελεί και σειρά προτεραιότητας συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία του συλλόγου, γωνία Παπακυριαζή 6 και Δημητράκου Κιλκίς, τις ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 19.00 – 21.00 (τηλ.-φαξ: 23410 29376).

 

 

 

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]