Γενικά

Σε ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής το 3ο γυμνάσιο Κιλκίς

Το 3ο γυμνάσιο Κιλκίς, έχοντας πραγματοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια δυο προγράμματα «Κομένιους» και τρία προγράμματα «Ερασμος+», το ένα από τα οποία τρέχει για δεύτερη χρονιά φέτος, ανακοινώνει τη συμμετοχή του σε ένα ακόμα πρόγραμμα «Erasmus+ Key Action 2» για το διάστημα 2018-20 με συνεργαζόμενες χώρες Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τουρκία και Ελλάδα με τίτλο “Be the change you want to see” – «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις».

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Το πρόγραμμα αφορά στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας μέσω ιστοριών. Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τη χαρά που προσφέρει το διάβασμα ενός βιβλίου, ως έναν τρόπο βελτίωσης των βασικών δεξιοτήτων των μαθητών – γλώσσα, επικοινωνία, ερμηνεία, κριτική σκέψη και αναμένεται να βελτιώσουν την επικοινωνία, τις κοινωνικές δεξιότητες, να μάθουν για πρακτικές, έθιμα και συνήθειες άλλων χωρών, να αλλάξουν την οπτική τους στην μάθηση μιας ξένης γλώσσας και να αποκτήσουν περισσότερα κίνητρα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, οι μαθητές μας θα αδράξουν την ευκαιρία να γίνουν η αλλαγή που θέλουν να δουν.

Η πρώτη συνάντηση των συντονιστών για τον προγραμματισμό και τον καταμερισμό των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας όπου θα συμμετάσχουν δυο καθηγητές του 3ου γυμνασίου Κιλκίς…».

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Δείτε ακόμα