Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Όσα δεν φτάνει η αλεπού

Κοινή γιά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η «πηγή» πληροφόρησης γιά τα αποτελέσματα του προγράμματος «Διέξοδος» της περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, του σχετικού με την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων των νομών της.

Από εκεί και πέρα ήταν θέμα βούλησης και τόλμης η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων.

Στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» περίσσεψαν γιά το συγκεκριμένο θέμα και τα δύο, δεδομένου και του ότι αυτό ήταν το μόνο που ασχολήθηκε ουσιαστικώς με το θέμα, με …κανονικό ρεπορτάζ.

Αν, πάλι, δεν είχε ασχοληθεί και συγχρόνως δεν είχε αναφερθεί στα στοιχεία της «πηγής», απλούστατα ούτε θα έκανε οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα ούτε θα είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία.

«Φληναφήματα» του τύπου «είχαμε τα στοιχεία από την «πηγή», αλλά και το να …«βαπτίζεται» ως «ρεπορτάζ» η απλή παράθεση κατάστασης με τα στοιχεία γιά το συγκεκριμένο θέμα, την οποία κοινοποίησε η ίδια «πηγή», απλώς παραπέμπουν στο ρητό …με την αλεπού και τα κρεμαστάρια.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]