Γενικά

Πρόγραμμα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρων

Η εταιρία «Κλέμαν» στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας, υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα ασφαλούς χρήσης ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων για μαθητές δημοτικού. Στο πλαίσιο του προγράμματος, γονείς και δάσκαλοι θα εκπαιδευτούν δωρεάν από εθελοντές – εργαζομένους της εταιρίας, ώστε στη συνέχεια να εκπαιδεύσουν, με τη σειρά τους, παιδιά ηλικιών 6-12 ετών στην ασφαλή χρήση ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο, αρχικώς στις εγκαταστάσεις της «KLEEMANN», στη βιομηχανική περιοχή Κιλκίς και θα επαναληφθεί στην Αθήνα, σε επιλεγμένο χώρο.

Από το 2012 και έως σήμερα, οι εθελοντές – εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν εκπαιδεύσει 800 παιδιά δημοτικού μέ την σχετική δράση ενημέρωσης – εκπαίδευσης σε σχολεία των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, από το Μάρτιο του 2009, στο πλαίσιο του προγράμματος, 300 μαθητές γυμνασίου έχουν επισκεφτεί την εταιρία και έχουν ενημερωθεί για την ιστορία των ανελκυστήρων & κυλιόμενων κλιμάκων, λαμβάνοντας συμβουλές και μαθαίνοντας κανόνες ασφαλείας χρηστών.
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ
Το πρόγραμμα αποσκοπεί:
• Στην μείωση του συναισθήματος του φόβου κατά τη χρήση ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων
• Στην δημιουργία νοοτροπίας πρόληψης ατυχημάτων
• Στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των διδασκόντων και των γονέων σε θέματα λειτουργίας και ασφάλειας των ανελκυστήρων
• Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε την Δευτέρα 2.2.15 και ολοκληρώνεται στις 27-2. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ή για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2341038100 (Ζωή Παναγιωτίδου) ή να αποστέλλουν email στο [email protected] .

Περισσότερα

Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τον καθαρισμό των οικοπέδων – Δηλώσεις έως τις 30 Ιουνίου

Τέθηκε σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://akatharista.apps.gov.gr/, η οποία […]

Δείτε ακόμα