Αθλητισμός

Με εντατικούς ρυθμούς και απρόσκοπτη η προετοιμασία της Αναγέννησης Πλαγιάς

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης Πλαγιάς για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινώς στο γήπεδο του χωριού.

Το προπονητικό επιτελείο, “ανεβάζοντας” ρυθμούς «ρίχνει το βάρος» στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί το μέγεθος των φετινών υποχρεώσεών τους. Άλλωστε το πρωτάθλημα της γ’ εθνικής κατηγορίας παρουσιάζει μεγαλύτερους συντελεστές δυσκολίας, σε σχέση με το πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ΕΠΣΚτης προηγούμενης χρονιάς.
.
Είναι άξιο αναφοράς, ότι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται με θέληση και πειθαρχία, παραμερίζοντας την όποια φυσιολογική κόπωση την οποία επιτείνει ακόμη περισσότερο και ο καύσωνας αυτής της εποχής.

Διαρκή εισιτήρια (κάρτες)
Άκρως επιτυχής και ιδιαιτέρως ενθαρρυντική είναι η κίνηση των διαρκών εισιτηρίων της Αναγέννησης Πλαγιάς αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως επισημαίνεται σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο.

Ο συνολικός αριθμός αυτών των εισιτηρίων (καρτών) που είχαν εκδοθεί σε πρώτη φάση, έχει πωληθεί, και πλέον θα ακολουθήσει επανέκδοση (εκτύπωση) λόγω της μεγάλης ανταποκρίσεως, που είχε στην φίλαθλη κοινή γνώμη.

Μία ανταπόκριση, που αποτελεί ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, καθώς η οικονομική συγκυρία και οι συνθήκες είναι ασφυκτικές, όπως υπογραμμίζεται στο ίδιο ενημερωτικό δελτίο, το οποίο καταλήγει ως εξής:

« …Είναι θέμα ημερών η κυκλοφορία και των νέων διαρκών εισιτηρίων (καρτών)καρτών και η εκ νέου διάθεσή τους στον κόσμο. Με την ευκαιρία αυτή το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης Πλαγιάς επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους και όλες, που ανταποκρίθηκαν έως σήμερα στο προσκλητήριό του και καλεί τους φιλάθλους να αγοράσουν τις κάρτες, που η διάθεσή τους θα ξεκινήσει διατίθενται πολύ σύντομα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]