Αθλητισμός

Προελαύνουν ΑΟΓ και Αετοί στην β΄ κατηγορία ΕΚΑΣΜΕΜ

Αγώνες έξι νίκες έξι γιά τον ΑΟ Γουμένισσας. Αγώνες έξι νίκες τέσσερες γιά τον Αετό Κιλκίς.
Ετσι, τα δύο ιστορικά καλαθοσφαιρικά «φυτώρια» του νομού συνέχισαν την προέλασή τους στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας και διεκδικούν με αξιώσεις την (επ)άνοδο στην α’.

Συνάντησε αντίσταση
Στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη ο ΑΟΓ συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την τρίτη ομάδα του νομού, τους Ατρόμητους πρώην δήμου Γαλλικού την οποία και έκαμψε εκμεταλλευθείς ολιγόλεπτη αγωνιστική «καθίζησή» τους περι τα μέσα του δευτέρου ημιχρονίου. Εν τέλει επικράτησε με 69-61, αφού ενάμισυ λεπτό πριν την λήξη οι Ατρόμητοι πλησίασαν στο 65-61.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητοι: Ανδρεάδης 4, Ανανιάδης 18, Βλαχόπουλος 4, Καπνίδης 9, Υφαντίδης 9, Κουτρής 8, Ζλατούδης 9, Κριεζής, Πανταζής, Βέττης.
ΑΟΓ: Τάσιος 6, Σανίδας 3, Τάτσης 9, Τζάκος 5, Β.Τάτσης 12, Γέγας 6, Μπέλτσης 22, Σαμαράς 3, Γιάκος 1, Τουλούπης 2.

Με αρκετή άνεση
Αντιθέτως ο Αετός επικράτησε του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με αρκετή άνεση και σίγουρα πιό εύκολα και από ό,τι δείχνει το τελικό 65-53, συναντώντας κάποια αντίσταση μόνο στο πρώτο ημιχρόνιο.

Τα δεκάλεπτα:

13-10, 17-6 (ημιχρόνιο 30-16)
22-12, 12-23 (τελικό 65-53)

Η σύνθεση:

Πατσούρης 23, Βαϊτσούδης 13, Βακουφτσής 11, Φιλιππίδης 7, Ξενιδης 5, Μαργαριτίδης 4, Γκρεκός 2, Κολιαδήμας, Νταμοτσίδης, Σαλονικίδης, Αραβίδης, Ανδρεανίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]