Προέκυψε το «λεφτά που… δεν υπάρχουν»

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γιά τις μεταφορές, που διοργάνωσε εσχάτως η «Κίνηση Πολιτών» στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου, πληροφορηθήκαμε από πλευράς του πρώην υφυπουργού Κωνσταντίνου Κιλτίδη αναφορικά με τους λόγους, γιά τους οποίους επί σειρά δεκαετιών δεν είχαμε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο στο κομμάτι από τον κόμβο Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο της Χαλάστρας.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κιλκισιώτης πολιτικός, το ζήτημα σχετίζονταν με λόγους εθνικής σημασίας και ασφάλειας.
Υπαινισσόμενος προφανώς, ότι λόγω του δόγματος του «Από Βορρά κινδύνου», η ύπαρξη ενός τέτοιου οδικού τμήματος θα βοηθούσε πιθανές προελάσεις και χρήσεις από τον επιτιθέμενο.
Λόγοι, βεβαίως, που εξέλειπαν το 2009, όταν η τότε κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή ενέγραψε στον προϋπολογισμό των δημοσίων επενδύσεων ποσόν διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ, γιά να κατασκευασθεί επί τέλους ο δρόμος, που όμως… δεν έχει κατασκευασθεί έως σήμερα επειδή μετά από μερικούς μήνες μας προέκυψαν τα «μνημόνια και τα «λεφτά… δεν υπάρχουν»!