Αθλητισμός

Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian jiu jitsu από το Kinesis Fight Club

Στις καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian jiu jitsu παρεβρέθηκε το Kinesis Fight Club Gougoulas team στο αρχηγείο στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές που προήχθησαν στην επόμενη ζώνη είναι ο Βασίλης Αναστασιάδης στον βαθμό της άσπρης ζώνης 3ο stripe, ο Γιώργος Μπαλτατζίδης στον βαθμό της άσπρης ζώνης 3ο stripe, ο Άγγελος Μπένης στον βαθμό της άσπρης ζώνης 2ο stripe, ο Μιλτιάδης Ερκεκογλου στον βαθμό της μπλε ζωνης, ο Παναγιώτης Κυβελιδης στον βαθμό της μπλε ζωνης 2ο stripe, ο Αντώνης Γιαννακιδης στον βαθμό της μπλε ζωνης 4ο stripe και ο Στάθης Μανουσαριδης στον βαθμό της άσπρης ζώνης 1ο stripe.

Εξεταστής ήταν Νίκος Γουγουλάς μαύρη ζώνη 2ο Dan της παγκόσμιας ομοσπονδίας Brazilian jiu jitsu IBJJF εκπρόσωπος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής φίλαθλης ερασιτεχνικής ομοσπονδίας ζίου ζίτσου στην βόρεια Ελλάδα.

Η ομάδα του Kinesis Fight Club είναι έτοιμη για την συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ και το πανελλήνιο κύπελλο Brazilian jiu jitsu.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]