Προαγωγικές εξετάσεις τεκβον-ντο διενεργήθηκαν απο την Τόλμη

Αθλητισμός /


Κυριακή στις 08/02/15 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητροπόλεως Πολυάνης και Κιλκισίου.
Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία τεκβον-ντο η οποία χορηγεί τα επίσημα διπλώματα.
Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορία. Η ύλη αποτελείται από πουμσέ (τεχνικές κινήσεων κατα υποθετικού αντιπάλου), τεχνικές ποδιών και χεριών , κινησιολογία , ευλυγισία, χονσισουλ, χαμπόν κιρουγκι θραύσεις, θεωρία και αγώνες.
Την εξεταστική επιτροπή που τίμησε τον σύλλογο συγκροτούσαν οι: Ιωακείμ Πεχλιβάνης (Grand Master Kukkiwon 7 νταν) Γρηγόριος Χαμαλίδης (6 νταν ΕΤU) και Σόλων Κωνσταντινίδης (5 νταν ΕΛΟΤ).
«Στόχος είναι το καλύτερο με πολλή δουλειά γνώση και ποιότητα» δήλωσαν οι προπονητές του συλλόγου και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια με κοινό σκοπό την πρόοδο των παιδιών μέσω σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα