Αθλητισμός

Προαγωγικές εξετάσεις τεκβον-ντο διενεργήθηκαν απο την Τόλμη


Κυριακή στις 08/02/15 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητροπόλεως Πολυάνης και Κιλκισίου.
Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία τεκβον-ντο η οποία χορηγεί τα επίσημα διπλώματα.
Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορία. Η ύλη αποτελείται από πουμσέ (τεχνικές κινήσεων κατα υποθετικού αντιπάλου), τεχνικές ποδιών και χεριών , κινησιολογία , ευλυγισία, χονσισουλ, χαμπόν κιρουγκι θραύσεις, θεωρία και αγώνες.
Την εξεταστική επιτροπή που τίμησε τον σύλλογο συγκροτούσαν οι: Ιωακείμ Πεχλιβάνης (Grand Master Kukkiwon 7 νταν) Γρηγόριος Χαμαλίδης (6 νταν ΕΤU) και Σόλων Κωνσταντινίδης (5 νταν ΕΛΟΤ).
«Στόχος είναι το καλύτερο με πολλή δουλειά γνώση και ποιότητα» δήλωσαν οι προπονητές του συλλόγου και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια με κοινό σκοπό την πρόοδο των παιδιών μέσω σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας