Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πριν «διογκωθεί» …η αγανάκτηση

ΔΡΟΣΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΤα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και αυτοδιοίκησης όρισαν γιά την περιοχή του Δροσάτου ως χώρο απόθεσης χωμάτων και μπάζων συγκεκριμένη τοποθεσία μετά τα παλαιά σφαγεία αρκετά έξω από το χωριό.

Φαίνεται, όμως, ότι γιά αρκετούς είναι …πιό «γλυκό» το παράνομο, εξ ου και η «συνήθειά» τους να αποθέτουν μπάζα σε έκταση πριν την συγκεκριμένη τοποθεσία σε …μηδενική απόσταση από την έξοδο του χωριού και τις εκεί κατοικίες!

Και τούτο παρά την εκεί ύπαρξη σχετικής απαγορευτικής πινακίδας, που ….«βγάζει μάτια» σε πείσμα εκείνων, που …κάνουν πώς δεν βλέπουν!

Δεν ξέρουμε αν σ’ αυτούς συγκαταλέγονται και κάποιοι αρμόδιοι της αυτοδιοίκησης, ξέρουμε, ωστόσο, ότι γι’ αυτήν την κατάσταση φέρει σημαντικό εμπόδιο μερίδιο ευθύνης η αυτοδιοίκηση, εν όσω παραμένει αδρανής, αφήνοντας να διογκωθεί ένα πρόβλημα, εκεί που μπορεί με μιάν απλή παρέμβαση να το επιλύσει εν τη γενέσει του.

Προλαμβάνοντας μάλιστα και την «διόγκωση» της αγανάκτησης των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής, που δικαιολογημένα αντιδρούν.

Περισσότερα

Εννοούσε… τις επόμενες;

«Το ΄πε και το ‘κανε» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και επέλεξε υποψηφιότητα γιά το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, και […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Δείτε ακόμα