Κοινωνία

Πράξη ανθρωπιάς και φλόγες ζωής από την εταιρεία Elvial

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ELVIAL στην δημόσια έκκληση του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς από τον αντιπρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Θεολόγο Ζώτο, για τις ελλείψεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στη χώρα μας. Ελλείψεις μάλιστα, που γίνονται περισσότερο αναγκαίες εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Το μήνυμα ήταν επαρκές για να αγγίξει την ευαισθησία της διοίκησης της ELVIAL για κοινωνικά θέματα.

Άλλωστε είναι συνεχείς και ακατάπαυστες οι προσφορές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την δημιουργία νέων Μ.Ε.Θ και των αυξημένων απαιτήσεων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Με άμεσες ενέργειες και συνεργασία με όλο το προσωπικό της εταιρείας, οργανώθηκε υποδειγματικά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην ΒΙΠΑ Αγίου Παντελεήμονα, η διαδικασία αιμοδοσίας από κινητή ομάδα του νοσοκομείου Κιλκίς, συνοδευόμενη από την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Με μεγάλη προθυμία διοίκηση και εργαζόμενοι προσήλθαν σε αυτή την πράξη αγάπης και ανθρωπιάς της αιμοδοσίας, αφού πρώτα έκαναν τις ενδεδειγμένες εξετάσεις και κάποιο ιατρικό ιστορικό πριν από την αιμοληψία.

Τα ευχάριστα νέα, δεν καθυστέρησαν καθόλου να έρθουν αφού ο κ. Ζώτος ενημέρωσε ότι την επομένη ημέρα προγραμματιστήκαν είκοσι χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες βρίσκονταν σε αναμονή, ως αποτέλεσμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποίησε η ELVIAL.

Όμως, εκτός από την βοήθεια που προσφέρθηκε, δημιουργήθηκε και η πρώτη Τράπεζα Αίματος της εταιρίας για τους εργαζόμενους και τους συγγενείς τους.

Η ELVIAL για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πως μια βιομηχανία πρέπει να έχει και ανθρώπινο πρόσωπο και πέραν από την επιδίωξη της με υγιή ανάπτυξη για την επίτευξη των στόχων της, φροντίζει να συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων, ως ελάχιστη αναγνώριση για την καθολική αποδοχή των υπηρεσιών και προϊόντων της.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]