Γενικά

«Πράσινο φως» γιά ριζική επισκευή του κτιρίου της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης του Κιλκίς

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

Σε «γενναία» επισκευή πρόκειται να υποβληθεί η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη (ΔΚΒ) Κιλκίς, η οποία, ως γνωστόν, στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις στο δημοτικό πάρκο – «Κήπο» του Κιλκίς.

Και τούτο, διότι μετά από σχετική παρέμβαση του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων, αυτό, μέσω της διευθύνσεως τεχνικών υπηρεσιών, προχώρησε εσχάτως στην διακήρυξη μέσω ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας στην επιλογή αναδόχου γιά την ανάθεση δημόσιας σύμβασης κατασκευής έργου “Επισκευή του κιρίου της ΔΒΚ Κιλκίς εκτιμώμενης αξίας 78.070,82 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου 4412/2016”.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στο κτίριο που στεγάζεται η ΔΚΒ Κιλκίς, οι οποίες περιλαμβάνουν τοπικές επισκευές στέγης, καθαίρεση και ανακατασκευή εξωτερικών επιχρισμάτων, τοπικές επισκευές φέροντος οργανισμού και εξωτερική βαφή του κτιρίου. Επί πλέον, αφορά στην πραγματοποίηση επεμβάσεων στο τμήμα δημόσιας βιβλιοθήκης, οι οποίες περιλαμβάνουν τοπικές επισκευές εσωτερικών επιχρισμάτων, επισκευές κουφωμάτων, ψευδοροφής, εσωτερική βαφή αιθουσών και τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων και η οικονομική προσφορά όσων θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα υποβληθεί με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης της, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]