Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το σχολείο προπονητών ΜΜΑ στον Άθλο Κικίς

Την Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο μέρος του 1ου σχολείου προπονητών ΜΜΑ στο Κιλκίς, από την Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με συμμετοχές από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του σωματείου «Α.Σ.Άθλος» στο Κιλκίς, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η επίσημη ύλη της Ομοσπονδίας για το άθλημα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Επιπλέον, αναλύθηκαν προπονητικά πλάνα και μέθοδοι προπόνησης για αθλητές υψηλού επιπέδου και απλούς ασκούμενους, για τμήματα όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Σκοπός ήταν η μεταφορά γνώσεων και η αμοιβαία ανταλλαγή προπονητικών απόψεων μεταξύ του εισηγητή και των συμμετεχόντων προπονητών, βοηθών και εκπαιδευτών οι οποίοι επέδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το υλικό που είναι προγραμματισμένο να διδάσκεται στα πλαίσια του σχολείου προπονητών στοχεύει αποκλειστικά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ΜΜΑ και εναρμονίζεται πλήρως με τους κανόνες και κανονισμούς της Ε.Ο.Μ. για το άθλημα.

Συνέχεια με τον επόμενο σταθμό για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του 1ου σχολείου προπονητών της Ε.Ο.Μ., στις 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Μετά το πέρας του σχολείου ο προπονητής του συλλόγου “Άθλος Κιλκίς” Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αθανάσιο Μπάρκα για την επιλογή των εγκαταστάσεων του συλλόγου και ευχήθηκε στην καλύτερη δυνατή ανάπτυξη του αθλήματος του Μ.Μ.Α. στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]