Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πραγματικά εύσημα

«Στο Κιλκίς συμβαίνει ό, τι δεν συμβαίνει στο κέντρο και σε όλη την υπόλοιπη χώρα: Λειτουργούν οι ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις, που επιβάλλουν ήθος στην πολιτική και πνεύμα ενότητας στην κοινωνία.

Και αυτό καθιστά τούτη την πόλη πρότυπο, που αξίζει να προβάλλεται».

Ακούσθηκε στο ξεκίνημα της εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, της Τετάρτης 4.1.23 στο Κιλκίς, με την παρουσίαση βιβλίου του υψηλόβαθμου στελέχους του κόμματος και υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη.

Και δεν ακούσθηκε από «όποιο κι όποιο» πρόσωπο, αλλά από το ιστορικό στέλεχος, νομάρχισσα, περιφερειάρχισσα, βουλεύτρια, υπουργό, ευρωβουλεύτρια και αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή την παρουσία στην εκδήλωση εκπροσώπων αρχών και φορέων καθώς και πολιτών από όλο το πολιτικό φάσμα.

Η οποία, έχοντας επισκεφθεί κατά καιρούς τουλάχιστον πέντε φορές τον τόπο μας, έχει τα δικά της μέτρα σύγκρισης, ενώ συγχρόνως διακρίνεται γιά την σοβαρότητα και στιβαρότητα, με την οποία χειρίζεται την ελληνική γλώσσα σε κάθε χώρο και περιβάλλον.

Άρα, τα ανωτέρω δύνανται να εκληφθούν ως, εκ μέρους της πραγματικά εύσημα στον λαό και την κοινωνία του Κιλκίς, και όχι σε απλή φιλοφρόνηση, από εκείνες τις οποίες συνηθίζουν όλοι οι πολιτικοί, όλες τις εποχές για όλους τους τόπους και τις κοινωνίες τους.

Μακάρι ο δικός μας τόπος και η δική του κοινωνία να συνεχίζει να δίνει αφορμές σε οποιοδήποτε σημαίνον πρόσωπο γιά τέτοια επαινετικά σχόλια και γιά τον μεν και γιά την δε.

Περισσότερα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]

Δείτε ακόμα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]