Ειδήσεις Video

Σο Κιλκίς εσόντσε….. Βίντεο από την χιονόπτωση της Παρασκευής

Συνεχίζεται και σήμερα στο νομό Κιλκίς η έντονη χιονόπτωση που έφερε η «Σοφία» όπως και σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τα προβλήματα να είναι έντονα κυρίως στο ορεινό οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου με κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο, θυελλώδεις ανέμους και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές, με τον ισχυρό παγετό να προκαλεί προβλήματα, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, οι οποίες όμως θα θυμίζουν τις αντίστοιχες που ζήσαμε πριν δύο χρόνια, όταν ο νομός μας είχε μπει στην κυριολεξία στην κατάψυξη.

Οι προβλέψεις για τις επόμενες μέρες κάνουν λόγο για «θερμοκρασίες Σιβηρίας», καθώς μπορεί να δούμε το θερμόμετρο στους -13 βαθμούς την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]